• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття виставок "Мирна країна" та "Перемога, свята Перемога!"

Відкриття виставок "Мирна країна" та "Перемога, свята Перемога!"

2015-05-06

/Files/images/SAM_4370.jpg

В квітні та травні по навчальних закладах Арбузинського району було проведено чимало виховних заходів з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни. Арбузинський районний Будинок творчості школярів також долучився до патріотичної роботи. В рамках акції «Моя країна-Україна!» було створено виставку «Мирна країна», відкриття якої відбулося 6 травня 2015 року. Урочистості з цього приводу відвідали вихованці БТШ та їх батьки, представники Відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА, директори шкіл.

В програмі заходу окрім екскурсії по виставці, у виконанні методиста БТШ — Беркань Поліни Володимирівни, прозвучала і літературно-театралізована композиція, створена маленькими акторами дитячого театру «Бублик» під керівництвом Ткачук Тетяни Олегівни.

Гості закладу мали змогу висловити своє розуміння слова «МИР», а також символічно проголосувати, тобто «віддати своє серце» за той Мир, про який кожен мріє.

Після традиційної святкової зустрічі гостей у фойє, у актовій залі майстрами Будинку творчості було дано майстер-клас по виготовленню вітальниї листівок ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Запрошуємо відвідати виставку з 6 травня по 22 травня 2015 року!

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi