• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шерлок врятував свято, або Крок до визнання

Шерлок врятував свято, або Крок до визнання

2015-03-20

/Files/images/SAM_4121.JPG

20 березня 2015 року в Арбузинському Будинку творчості школярів пройшла церемонія нагородження «Крок до визнання». Приємно, що дана церемонія вже є традиційною для дитячого закладу і проводиться щорічно. Дуже великий врожай перемог за 2014 рік здобули вихованці БТШ. Серед них є нагороди і районного, і обласного, і навіть Всеукраїнського рівня. На святковий захід, окрім винуватців свята, були запрошені батьки, та родичі, керівники гуртків, а також представник Відділу освіти — методист Ракітіна Лариса Григорівна.

Для того, щоб надати святу домашню невимушену атмосферу, юними акторами дитячого театрального колективу «Бублик» було розіграно театралізовану виставу «Шерлок Холмс і Доктор Ватсон». Всі присутні мали змогу відчути себе одним цілим і взяти участь у імпровізованому розслідуванні «Страшного злочину» - зникненню конвертів зі списками нагороджуваних. Всіх дуже захопила загальна слідча атмосфера. Та все ж таки розв’язка була досить неочікуваною. Виявилося, що до зникнення конвертів причетна сама директорка Будинку творчості — Інна Миколаївна. Тож завдяки прекрасному почуттю гумору директорки, та її акторським здібностям (тому що вона вміло підіграла юним акторам), гості отримали гарний настрій і змогли плавно перейти до офіційної частини нагородження.

Серед великої маси переможців конкурсів було виявлено лідерів по кількості нагород. Ними стали: Ткачук Катерина, Кущова Ірина, Петренко Марія, Піщанський Олександр, Печенюк Юлія, Арбуз Аріна.

Нагороджено було й вихованців, які отримали нагороди лише в одному з обласних конкурсів. Але їхні перші несміливі кроки, одразу ж привели до визнання. Дуже добре, що таких з кожним роком все більше і більше. За минулий рік це: Єдіна Людмила, Давиденко Єлизавета, Ткаченко Валентина, Назарова Марина, Омельченко Дар’я, Позняк Максим, Дємєнт'єв Ярослав, Марченко Ярослав, Соломічев Олександр, Баланов Богдан, Хісамова Олександра, Піскун Катерина.

Педагоги Будинку творчості мають надію, що наступний список нагороджуваних поповнять вихованці, роботи яких тільки-но розіслані на конкурси та ще неоцінені і ті, хто готується на очні конкурси 2015 року. Тому в номінацію «Надія року» потрапили: Петров Вадим, Степанова Аня, Тищенко Аліна, Сердюк Євгенія, Ісаєнко Анна, Лобова Софія, Московченко Яна, Стратієнко Анастасія, Шутко Артем, Севастьянова Анастасія, Назарова Ірина, Кастиркіна Анна, Ляш Максим, Савчук Альбіна, Нівертій Максим.

В той час, як вихованці БТШ перемагають і отримують нагороди, їхні наставники — керівники гуртків теж встигають взяти участь у дорослих професійних конкурсах. Тому і дорослим є чим пишатися. Левченко Світлана Олександрівна та Беркань Поліна Володимирівна стали переможцями у у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка — 2014».

Левченко Світлана Олександрівна отримала звання «Кращий педагогічний працівник області в позашкільній освіті».

Звичайно, нагород було багато, а скільки ще їх ми очікуємо в наступному році! Зазвичай церемонія нагородження — це суха і довга процедура, але в нас, в Будинку творчості вона проходить легко, весело і «на одному диханні». По закінченню урочистостей — ще одна традиція — весела фотосесія на згадку.


P.S. Під час урочистого заходу було зроблено відступ. Присутнім дітям та дорослим Будинок творчості запропонував долучитися до соціального проекту «Моя Батьківщина — Україна» і взяти участь у фотоакції «Мирна країна». Пропонуємо і Вам, шановні читачі, стати патріотом! Поділіться з усіма своїми сучасними патріотичними фото та старими фотокартками Ваших близьких — ветеранів ІІ Великої Вітчизняної війни! Ваші фотографії у форматі А4 (20см / 30см), з вашими інформаційними даними будуть з вдячністю прийняті для створення загальної масштабної фотовиставки «Мирна країна». Фото приймаються до 1квітня.

Організатори: Арбузинський районний Будинок творчості школярів

Контактні телефони: (05132) 3-10-84;

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi