“Атестаційне море”

2015-03-10

/Files/images/SAM_3987.JPG

Атестаційне море

Атестація — це важливий стимул цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності і майстерності педагогічгних працівників. Атестаційна кампанія у Арбузинському БТШ — це морська подорож під час якої ми здобули море ідей, творчих надбань, успіхів, нових можливостей. Творчі хвилі атестаційного періоду, щоденно несли на своїх гребенях педагогічний запал, новизну ідей, досвід керівників, що атестувалися.

10 березня 2015 року в Арбузинському Будинку творчості школярів відбулася творча нетрадиційна педагогічна рада на якій проходило засідання клубу «Творча паралель». Основним питанням, яке розглядалося - звіт педагогічних працівників, що атестуються у 2014 – 2015 навчальному році.

На присутніх чекала незабутня подорож по освітньому океаніз професіоналами позашкільної освіти.

Капітан корабля Павлова Інна Миколаївна представила гостей – голову профспілкового комітету, методиста РМК Ракітіну Л.Г., методиста РМК, куратора позашкільної освіти Старченко Н.І. та шістьох педагогів, які проходили атестацію.

Корабель «Атестація» взяв курс на «Атестаційне море.

В кают-компанію була запрошена найкраща команда педагогів закладу. Вперед вийшли впевнені, досвідчені, цілеспрямовані, готові презентувати свій досвід та систему роботи: методист БТШ Беркань П.В., керівники гуртків: Павлова І.М., Левченко С.О., Корсун А.І., Бондар В.Ю., Казімір О.В. Їм, як членам педагогічного екіпажу, почесні гості повязали кольорові косинки. Члени атестаційної комісії, які відповідали за проходження атестації конретних осіб, зачитали з бортового журналу влучні характеристики професійної діяльності на тих, хто атестувався.

Творчі звіти проходили по-різному. Методист запросив педагогічний колектив до будівництва маяка, який мав умовно 120 метрів висоти і кожні десять метрів висоти мали свою направленість в методичній діяльності. В інтерактивній формі укріплювалися стіни методичного маяка успіхами, перемогами, творчими надбаннями, досвідом кожного педагога ПНЗ. Були представлені мультимедійні презентації Корсун А.І, Павловою І.М, Казіміром О.В., в яких продемонстрували присутнім родзинки свого досвіду.

Вербально представляли свою роботу Левченко С.О, яка порівняла свій дитячий колектив з мінливим морем та Бондар В.Ю., що представив свій досвід роботи в гуртку Столяри-конструктори.

Поділилася своїм педагогічним досвідом І.М. Павлова. Вона розповіла про шість основних сприятливих умов для розвитку технічних здібностей вихованців на гуртку Виготовлення сувенірів.

Підсумки педради було підведено. Залишилося дочекатися позитивних рішень атестаційної комісії.

Культорганізатор Ткачук Т. О.

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi