/Files/images/SAM_0540.JPGГурток "Виготовлення сувенірів"

Найоптимальніший період для виявлення вроджених задатків людини - молодший шкільний вік.

З 2008 року на базі Арбузинського НВК «Пролісок» для дітей 6 річного віку працює гурток «Виготовлення сувенірів» (керівник гуртка Павлова І.М.). Навчання у гуртку - це захопливий світ яскравих, дивовижних сувенірів . Кожне заняття – це ігри, сюрпризні моменти, музичний супровід, мультимедійні засоби.

Діти люблять моделювати і конструювати. Виготовлені дітьми поробки вражають дорослих своєю безпосередністю, оригінальністю, бурхливістю фантазії. Особливий інтерес викликають у вихованців виготовлення іграшок – сувенірів з паперу, пластиліну, конструювання коробочок. Процес творчості на заняттях гуртка нагадує цікаву гру, а результат його завжди позитивний незалежно від здібностей та обдарувань вихованців. Залучаючи дітей до гуртка «Виготовлення сувенірів» технічного спрямування , можна «розбудити» вроджені задатки та розвинути творчі здібності.


Гурток "Паперопластика"

/Files/images/SAM_5226.JPGПапір - один із найдоступніших матеріалів для творчості. Він перетворюється на справжній витвір мистецтва в умілих руках. Керівник гуртка Левченко Світлана Олександрівна. На заняттях вихованці опановують такі техніки:

  • оригамі;
  • пап’є-маше;
  • квілінг;
  • витинанка,
  • аплікація,
  • конструювання з паперу,
  • плетіння з газетних трубочок.

Гурток "Юні фотоаматори"

Фотосправа — цікавий і захоплюючий вид діяльності, якому присвячують свій вільний час люди різного віку і найрізнома­нітніших професій. Одні захоплюються фотографуванням пейза­жів або архітектурних пам'яток, інші з фотоапаратом «полюють» на звірів і птахів, спостерігають за комахами, щоб дістати уні­кальні знімки живої природи. Величезне значення має фіксуван­ня за допомогою фотографії історичних подій, величних справ нашого народу.Але використання фотографії в найрізноманітніших галузях передбачає обов'язково перший крок, коли людина вперше бере в руки фотоапарат.

У рамках занять гуртка "Юні фотоаматори" діти вивчають основи фотографії, будову сучасної фототехніки і її функціональні можливості, обладнання фотолабораторій, знайомляться з технологіями фотографування і оволодівають практичними навичками роботи в різних жанрах фотографії.

Кiлькiсть переглядiв: 717

Коментарi